U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Proslavi se, Bože, u mojoj situaciji!

Poštovane sestre, molim uvrstite u svoje molitve i sljedeću: neka se ispuni moja volja, ali samo ako je u skladu s Božjom voljom. Ako nije, neka mi Bog podari milost vjere u Njegov bolji plan i jakost za teške trenutke. Bože, proslavi se u mojoj situaciji! Omekšaj kamena srca, razriješi nezdrave navezanosti i zacijeli duševne rane.
BB, hvala!

Sveti sakramenti

Drage sestre molite za Ljerku da joj se dugogodišnja bolest olakša, da se ispovijedi i pričesti.

Molitva

Molim Vas, u svoje molitve preporučite moga brata koji je upao u zlo iz kojega ga ne možemo izvući jer ne dopušta.

Molitva za zdravlje i posao

Drage sestre, molim vas molite Gospodina da me ozdravi i oslobodi bolova i da nađem posao i da nađem radost u životu.
Hvala!

Molitva za ozdravljenje

Drage sestre, preporučam u vaše molitve nakanu za ozdravljenje moga oca Stjepana, molim vas molite Gospodina da ga ozdravi duhovno i tjelesno. Hvala vam!

Oslobođenje

Poštovane
molim vas da molite za mog sina Ivana da ga dragi Gospodin oslobodi od zla
Bog vas blagoslovio.

Nakana

Dragi moji molitelji, sjetite se mene i moje obitelji u svojim molitvama. Potrebni su nam poslovi i ozdravljenje nekih članova obitelji. Molit ću i ja za sve vas i na vaše nakane.

Molitva za muža

Molite se drage sestre u Kristu za moga muža Ivana, da mu dragi Bog podari zdravlje, jaku vjeru i posao kako bi se izbavili iz financijskih poteškoća. Bog vas obilato blagoslovio i dao vam sreću i zdravlje!

Molitva

Po zagovoru svetog Josipa, iako nisam dostojna Božje milosti, molite Gospodina da usliši moju molitvu.
Neka otvori naša srca i dopusti da napokon živimo, slavimo i svjedočimo Božju Ljubav svojim zajedničkim životom do vječnosti.

Molitva za posao

Molim vas, da molite za mene da mi Bog da posao. Već sam skoro dvije godine nezaposlena i ne mogu početi normalno živjeti bez posla. Molim Vas, da mi pomognete. Od srca hvala i bvb.

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna