U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Preporuka u molitvi

Drage sestre, molim vas da molite za moga sina, da nađe duševni mir i sreću.

Molitva za Denisa

Preporučam u molitve svoga sina.

Molitva

Drage sestre, preporučavam vam u molitve osobu koja je uslijed životnih poteškoća posegnula za alternativnom duhovnošću. Gospodine, svojom ljubavlju ispuni njezine rane i zaštiti je od krivih duhovnosti i pokaži joj da si ti Bog koji ljubi.

BB+

molitvena nakana za ozdravljenje od karcinoma

Drage sestre, molim vas da me stavite u vaše svakodnevne dragom gospodinu Isusu i molite ga da me ozdravi od teške bolesti. Molim za svete molitve i molim za Drinske mučenice, za njihovo proglašenje svetima i tražim zagovor za moje tjelesno ozdravljenje. Utječem se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četiriju sestara, Drinskih mučenica. Amen!

Preporuka u molitvu

Drage sestre,
molim vas, molite za zdravlje i financijski oporavak moje obitelji.
Božji blagoslov bio uvijek s vama. Hvala vam što molite za nas.

Drage sestre, zahvalite Isusu na svim milostima koje daje mojoj obitelji.

Molitva za stalan posao

Preporučite me u svoje molitve, drage moje sestre, da nakon godinu dana nezaposlenosti napokon dobijem stalan posao u struci. Molite Boga i blaženu Djevicu Mariju da napokon mogu stasati na svoje noge i krenuti dalje u životu, planirati obitelj.
Božji blagoslov!

Drage sestre, molim Vas molite Gospodina da ozdravi moga tatu. Da mupodari snagu i jakost da se oporavi i ozdravi.

VAPAJ ZA MOLITVU ZA DJEVOJČICU PETRU

Drage sestre ,  molim vas da u vaše zajedničke/osobne molitve uključite malenu djevojčicu Petru koja boluje od teške bolesti.

Molitva

Drage sestre,
preporučio bi vam u molitve jednu udrugu koja se brine za oboljele od težih bolesti, da vodstvo te udruge bude otvoreno djelovanju Duha Svetoga i nek se Gospodin proslavlja kroz njihovo služenje.

Hvala na molitvi.

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna