U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

molitva za zdravlje

Hvaljen Isus i Marija! Molim vas sesre stavite u molitve moje zdravlje. Duhovno, psiihičko i fizičko. Borim se sa više toga. Bvb

Preporuka u molitve

Drage sestre molim Vas da molite za moga oca koji uskoro ide na operaciju da sve prode u redu i s Bozjim blagoslovom.Hvala i BVB!

Duhovna pomoć.

Dragi svi,
molim vas da stavite u molitve osobu koja sutra ide operirati tumor na mozgu, neka se Gospodin proslavi.
Hvala na molitvama. BB

Molitva za posao

Molim vas pomolite se za mene da nađem dobar i pošten posao. Hvala! BVB

Duhovna pomoć.

Dragi svi,

molio bi vas da u svoje molitve stavite jednu obitelj koja ima problema sa upravljanjem sa financijama koje im je Gospodin po svojoj milosti dao na raspolaganje, te zbog raskošnog trošenja nastaju svađe, prepirke koje utječu na odnose među njima i na odnose sa drugim osobama, neka ih Gospodin pohodi i promjeni, neka im da blagoslov da mudro upravljaju sa svojim financijama te se tako proslavi u njihovim životima.

Hvala na molitvama i BB+

Molitva za kolege.

Drage sestre,

molio bi vas molitvu za jedan projekt u kojem je uključeno više osoba koje su prošlosti imale nesuglasice, da uz Gospodina nadiđu prijašnje nesuglasice i da se Gospdin proslavi kroz njih kroz njihov rad.

Hvala na molitvama, BVB

Molitva za posao

Hvaljen Isus i Marija!

Zamolio bih Vas za molitvu da se ostvari Božja volja u mojem životu vezano za posao.

Bvb!

Molitva u očaju

Drage sestre!
Molite za mene jer se sve teže odupirem očaju. Puno se molim ali stanje se ne mjenja. Molite da nam dragi Bog udijeli milost riješavanja teške financijske situacije.
Bog vas sve blagoslovio!

molba za molitvu ozdravljenja

Drage sestre, molite se kod dragog Boga da mi svojim moćima podari ozdravljenje od teške bolesti a ja ću vam dovijeka biti zahvalna. Amen.

Molitva za milost

Molim Vas da molite za mene da Gospodin ne odustane od mene, da mi oprosti i da mi po svojoj milosti da snage da se oslobodim napasti, da ne odustanem od Njega i da Mu se nekako vratim. Bog vas blagoslovio i hvala vam!

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna