U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Molitva za roditeljstvo

Drage sestre, molim vas da u svoje molitve i nakane uključite nakanu moga supruga, budući da više od dvije godine ne možemo začeti dijete.
Božji blagoslov!

Molitva za sina

Drage sestre molim vas za molitvu za moju obitelj i našu tešku financijsku situaciju zbog kojeg ne možemo sina upisati na drugu godinu fakulteta. Molite Gospodina da se smiluje da mogne nastaviti školovanje.
Hvala od srca!

Molitva za mladića

Drage sestre, molim vas da se u svojim molitvama spomenete i moje potrebe, da se uklone prepreke koje stoje na putu obnove naše veze, ako je to u skladu s Njegovom voljom. Hvala!

Nakana

Drage sestre, pomolite se da dragi Bog providi izlazak iz dugova. Hvala Vam.

Preporuka u molitve

Molim vas, da molite za moju sestru.

Molitva za ozdravljenje

Drage sestre, preporučam vam u molitve svoju teško bolesnu majku Vlastu i supruga Martina. Molim vas, pomozite mi u mojim molitvama!

Oslobođenje

Molim Vas, da molite za mene.

Molitvena nakana

Hvaljen Isus i Marija,
Dalibor je. Molim Vas pomozite mi u mojoj molitvi da mi se vrati voljena osoba u zivot jer je neizmjerno volim i zelio bih da nas Bog uvijek gleda zajedno.
BVB

Molitva

Molio bi vas da se u svojim molitvama sjetite mojeg radnog mjesta i svih ljudi sa kojima radim neka ih Gospodin blagoslovi i dotakne njihova srca.

Hvala na molitvama. BB+

Drage sestre, molim vas da u vaše molitve stavite mog sina Ivana za njegovo oslobođenje, ozdravljenje i iscijeljenje.
Bog vas Blagoslovio!

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna