U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Molitva za kolege.

Drage sestre,

molio bi vas molitvu za jedan projekt u kojem je uključeno više osoba koje su prošlosti imale nesuglasice, da uz Gospodina nadiđu prijašnje nesuglasice i da se Gospdin proslavi kroz njih kroz njihov rad.

Hvala na molitvama, BVB

Molitva za posao

Hvaljen Isus i Marija!

Zamolio bih Vas za molitvu da se ostvari Božja volja u mojem životu vezano za posao.

Bvb!

Molitva u očaju

Drage sestre!
Molite za mene jer se sve teže odupirem očaju. Puno se molim ali stanje se ne mjenja. Molite da nam dragi Bog udijeli milost riješavanja teške financijske situacije.
Bog vas sve blagoslovio!

molba za molitvu ozdravljenja

Drage sestre, molite se kod dragog Boga da mi svojim moćima podari ozdravljenje od teške bolesti a ja ću vam dovijeka biti zahvalna. Amen.

Molitva za milost

Molim Vas da molite za mene da Gospodin ne odustane od mene, da mi oprosti i da mi po svojoj milosti da snage da se oslobodim napasti, da ne odustanem od Njega i da Mu se nekako vratim. Bog vas blagoslovio i hvala vam!

preporuka u molitve

Drage sestre,  molim preporuku u molitve za moga sina da nadje smisao u životu. BVB.

Preporuka u molitvi

Hvaljen Isus i Marija!
Molim Vas da u svoje molitve preporučite člana moje obitelji koji je upao u depresivno stanje i ima suicidalne misli. Hvala i Božji blagoslov vam želim.

Molitvena nakana

Drage sestre preporučam se u molitvu, da upoznam muža ako je to za mene Božja volja! Hvala za molitve.

Molitva za milost ozdravljenja

Hvaljen Isus i Marija,
Preporučujem vam svoju suprugu (36 god.) koja je teško bolesna (rak sa metastazama) da se molite za njezino zdravlje duhovno i tjelesno i za našu cijelu obitelj da nas Bog vodi i čuva. Želim potpuno posvetiti Bogu svoju obitelj.
Hvala vam i neka vas dragi Bog blagoslovi

Molitva za muža

Drage sestre, preporučujem se u vaše molitve. Željela bih pronaći pobožnog dečka i molim vas da me se sjetite u svojim molitvama da mi Bog pošalje muža po svojem Srcu. Hvala vam i neka vas dragi Bog blagoslovi i čuva.

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna