U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Molitva za milost ozdravljenja

Preporučujem u vaše molitve svoga oca koji je, u kratkom vremenskom razdoblju, preživio nekoliko moždanih udara, a uz to ima problema sa srcem i visokim tlakom. Molite da ga Bog čuva i da ga ozdravi. Od srca vam hvala! Bog vas blagoslovio!

Molba

Molim Vas da nam pomognete u molitvama za mladu obitelj moje kćeri da im dragi Bog pokaže pravi put iz krize. Hvala Vam od srca.

Bog je ljubav

Zamolio bi vas da se pomolite za kolege sa posla, da i oni spoznaju Gospodina.

molitva za sina

Hvaljen Isus i Marija!
Drage sestre, preporučujem u molitve svoga sina Ivana ovisnika, otišao je od kuće jer odbija odlazak u Cenacolo. Neka Gospodin dotakne njegovo srce!
Majka koja ga nosi u srcu!

Molitva za muža

Hvaljen Isus i Marija! Drage sestre pomolite se za moju obitelj, a posebno zamoga muža koji se ponaša i živi distancirano.

Molitva za bolesnicu

Hvaljen Isus i Marija!
Drage sestre, molim Vas da se molite za moju susjedu Elizabetu koja je teško bolesna i sad nakon par dana mora ponovo na operaciju i ne znam kako će to izdržati. Molim Vas da se molite za nju i njezinu obitelj, preporučite ih Isusu jer ja vjerujem u u njegova čuda.
Hvala Vam i neka Vas dragi Bog blagoslovi i jača.
Danijela

Nakana

Hvaljen Isus i Marija! Molim vas, ako možete, da u vaše molitve i dalje stavite supruga i mene.

Drage sestre molim vas da preporučite moju obitelj u molitve.

MOLIM VAS POMOLITE SE ZA MENE. HVALA VAM!

Preporuka u molitvi

Molim vas da se molite za moju unucucicu Ritu, za njeno duhovno, tjelesno i emocionalno zdravlje. BVB

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna