U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Drage sestre, pomolite se za moju situaciju na poslu.
Ne vidim izlaz.
Unaprjed zahvalna.

Molitva

Molim vas da se pomolite za mog sina Roka da mu Isus pokaze put i otvori oči da vidi da radi zlo samom sebi!

Preporuka u molitve

Drage sestre, preporučam u vaše molitve moga tatu.
Molite Gospodina da sretno prođe operacija i za ozdravljenje.

Drage sestre

Drage moje sestre,
Molim vas za pomoć u molitvama da se konačno razriješi moj ugovor o radu i da bude pravičan. Molim se sama svakodnevno, a neophodna mi je i vaša pomoć. Već 8 god. traje agonija gdje sam potplaćena i nemogu si pomoći jer imam hipotekarni kredit. Hvala.

Preporuka

Molim vas da preporučite u svoje molitve moju sestru koja je na zlu putu. Udaljila se od svega i ne vidi da čini loše. Preporučila bih i sebe, da mi Bog da snage da izdržim sve te kušnje s njom i boli koje mi priređuje.

Molitva za zdravlje

Drage sestre molim vas zamolite Gospodina da ozdravi moga oca i da sve izvede na dobro. Hvala.

Preporuka u molitve

Drage sestre, preporučam u vaše molitve moga oca. Molite Gospodina da mu podari zdravlje i jakost duha i tijela i da nam učvrsti vjeru. Hvala.

Molitva za kolege.

Drage sestre, molim vas da se sjetite u molitvama osobe sa kojima radim da i oni shvate da je Gospodinova riječ istina, da nas Gospodin sve ljubi.

Unaprijed hvala na vašim molitvama.

Molitva za zdravlje

Drage sestre, preporučam u vaše molitve moga tatu i mamu. Molite Gospodina da im podari zdravlje duše i tijela da Ga opet svi radosno slavimo i zahvaljujemo. Hvala!

Molitva za psihicko zdravlje!

Hvaljen Isus i Marija.
Molila bih vas da Bogu preporučite moju prijateljicu Lidiju koja ima psihičkih problema.Obuzeta je strahovima, zbunjena je, zabrinuta, ni u čemu ne vidi rješenje svojih problema.
Božji Blagoslov svima!

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna