U svojim brigama, teškoćama i potrebama utječite se zagovoru blažene Marije Jule Ivanišević i četriju susestara - Drinskih mučenica. One nas uče i pokazuju nam kako ljubiti Boga iznad svega, kako ustrajati u teškoćama, pa i uz cijenu trpljenja, kako biti vjeran svom životnom pozivu i kako se boriti za kršćanske ideale, osobito za čistoću srca.

Molitva za povratak ljubavi

Molim vas, sjetite me se u molitvi kako bi mi dragi Bog pomogao i vratio ljubav i izgubljenu obitelj.
Hvala.

Molitva za bebu

Molim vas da se molite za mene i moju porodicu. Da nam Bog podari živu i zdravu bebu i da ostanem trudna. Da smo živi i zdravi i da nas Bog zauvijek čuva.
Bog vas blagoslovio.
VM

Molitva za posao

Molim Vas da se pomolite za mene i blizanku, da napokon uspijemo dobiti posao. Nezaposlene smo već dugo i iz toga nam proizlaze veliki problemi u obitelji.
Pomozite nam molim Vas!
BVB!

Molitva za zdravlje

Drage sestre, molim vas molite za moga tatu da mu Gospodin podari zdravlje tijela i duše, također i za moju mamu i sina i sve potrebite.

Molitva za ozdravljenje

Drage sestre, preporučam u vaše molitve moga tatu za njegovo zdravlje tjelesno i duhovno i za cijelu obitelj.
Hvala!

preporuka u molitve

Hvaljen Isus i Marija!
Drage sestre stavljam u vaše molitve jednog mladog čovjeka Matu kojem je iznad svega potrebno liječenje u komuni, što on za sada odbija. Drage sestre pomognite meni i njegovoj sestri svojim molitvama. Molim se siromašnim dušicama u čistilištu, a njegova sestra sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću da ga zagovaraju kod Gospodina Isusa da osjeti potrebu,da je liječenje prvi korak ka njegovu ozdravljenju. 
Od srca hvala na vašoj nesebičnosti i dobroti. Božji vam blagoslov!

Molitva za zdravlje

Hvaljen Isus i Marija, drage sestre molim vas molite Gospodina da ozdravi moga tatu i povrati mu tjelesno i duhovno zdravlje i jakost također i mojoj mami. Hvala vam!

molitva za zdravlje

Hvaljen Isus i Marija! Molim vas sesre stavite u molitve moje zdravlje. Duhovno, psiihičko i fizičko. Borim se sa više toga. Bvb

Preporuka u molitve

Drage sestre molim Vas da molite za moga oca koji uskoro ide na operaciju da sve prode u redu i s Bozjim blagoslovom.Hvala i BVB!

Preporuka u molitve

Drage sestre, molim vas da molite za ozdravljenje jedne bolesne osobe kojoj je život bio sve osim lak i sretan. Hvala!
BVB

Napiši preporuku!

*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna